27 Aralık 2012 Perşembe

Patron Kimmiş?

2 hafta önce kediciğimizin alt dudağında bir şişlik farkettim. Ertesi gün veterinere götürdük ve doktor alerjik olduğunu söyleyip bir iğne yaptıktan sonra kedinin yemek yediği kapları değiştirmemizi söyledi. O gün her şey normaldi ama ertesi günü başladı işte Prenses'imizin halsizliği.

Resmen evin neşesi kaçtı. Tam 2 hafta sürdü halsizliği. İştahı yerindeydi maşallah ama ne oyun oynuyor, ne böcek avlıyor ne de çağırınca dönüp bakıyordu. Peluş oyuncak gibi yattı 14 gün boyunca.



Normal yaramaz hallerine dönmeye başlamıştı ama dün kontrol için götürdük bu sefer. Ve şişliğin inmesine rağmen tamamen iyileşmediğini öğrendik :/ ama bu sefer iğne olmasın dedik. Hem kediciğimizin canı acıyor hem de 2 hafta sürüyordu halsizliği. İlaç verdi doktor. İlacı nasıl vermemiz gerektiğini de uygulamalı öğretti amma ve lakin göründüğü kadar kolay değilmiş bu iş. Biz ilacı verdiğimizi zannederken meğer yutmamış, boynundaki tüylere yapışmış. Bir süre sonra hap yere düşünce farkettik biz de.




Dudağının şiş olduğu zamanlar çok komik görünüyordu :) Nasıl göründüğü umrunda bile değildi gerçi, veterinere gidene kadar keyfi yerindeydi nasıl olsa.


Neyse ki şu sıralar keyfi yerine geldi tekrar. Birlikte saklambaç oynuyoruz evin içinde. Canının istediğini yaparak ve yaptırarak patronun kim olduğunu gösteriyor bize her defasında :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...